ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Επιλέξτε μεταξύ των παρακάτω τρόπων πληρωμής

  1. Αντικαταβολή.  Λαμβάνεται τα προϊόντα μέσω courier πληρώνοντας το αντίτιμο του προϊόντος κατά την παραλαβή του.  Σε περίπτωση αγοράς κάτω των 100€ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, που ανέρχονται στο ποσό των 6.15€. Σε περίπτωση άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περίπτωση κατάθεσης κάτω των 100€ σε τραπεζικό λογαριασμό επιβαρύνεστε επιπλέον με τα έξοδα αποστολής που αντιστοιχούν σε 5,5€. Τα έξοδα αποστολής θα καταβάλλονται κατά την παραλαβή του προϊόντος στον μεταφορέα. Σε περίπτωση άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Κατάθεση χρημάτων για τις παραγγελίες σας μπορείτε να κάνετε στις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank, Piraeus και Εθνική.

 Αφού καταθέσετε τα χρήματα σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310852260 (ώρες καταστημάτων) ώστε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας και να προβούμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα e-mail  επιβεβαίωσης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το κατάστημα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση του καταστήματος μας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, με επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς του προϊόντος.Καλαθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλαθι Πληρωμη

Εταιριες